Solotentoonstelling Gerrie Hondius

Van 2 t/m 24 oktober 2020 staat Galerie KRUIS-WEG68 volledig gericht op de solotentoonstelling van Gerrie Hondius. De opening vond plaats op 2 oktober van 11.00 – 18.00 uur en de openingshandeling van P.F. Thomése is ook hieronder nog terug te zien.

Gerrie Hondius

Gerrie Hondius is een Nederlandse striptekenares, illustrator, schrijver, cabaretier, zangeres en verslaggever (NCRV). Gerrie is actief bezig met het schrijven van liederen, schilderen, beeldhouwen, rechtbank- en zandtekenen. Zij studeerde aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam én Theaterwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam.

Voor deze tentoonstelling heeft Gerrie o.a. grote verhalende tekeningen gemaakt op uitgevouwen dozen, met vetkrijt en acrylverf.

Gerrie Hondius

Altijd Alles

Er wordt gewerkt aan een overzichtsboek ALTIJD ALLES vormgegeven door Debbie Saul. U kunt in de galerie alvast een impressie krijgen van het boek, en intekenen op een exemplaar.

Gerrie Hondius

Openingstijden

Galerie KRUIS-WEG68 is geopend op donderdag t/m zondag van 11.00 – 18.00 uur. Tijdens Stripdagen Haarlem van 2 t/m 4 oktober 2020 is de galerie extra geopend op zondag 4 oktober van 11.00 – 18.00 uur.

Gerrie Hondius
Haarlems Dagblad – 8 oktober 2020 | klik voor pdf
Scroll naar boven