GRAFIEK van Michel van Overbeeke

overbeeke

Van 21 juni t/m 10 augustus 2019 is tijdens deze zomertentoonstelling in Galerie KRUIS-WEG68 een selectie van de vroege grafiek van Michel van Overbeeke te zien. 

Michel van Overbeeke

Michel van Overbeeke (1942) is een veelzijdige kunstenaar. Zijn grote succes boekte hij eerst als graficus, waarna hij met bijna alle artistieke disciplines en technieken aan de slag ging: tekeningen, schilderijen, sculpturen van glas en brons, keramiek, fotografie en video. De beeldende taal van Van Overbeeke is al op afstand herkenbaar en origineel. Zijn monumentale grafiek, schilderijen, glasobjecten en ander werk bevinden zich in de collecties van gerenommeerde musea én bij zeer veel particulieren.

Michel van Overbeeke over zijn werk: ‘Sinds mensenheugenis heeft de mens beelden en symbolen gezocht om het onzichtbare zichtbaar te maken, gebruikmakend van de taal van zijn tijd.´

Opening

De opening van deze expositie is op vrijdag 21 juni om 16.00 uur.

Openingstijden

Er gelden afwijkende openingstijden gedurende de zomer. Kijk daarom voor actuele openingstijden en informatie op onze facebookpagina of maak een telefonische afspraak. Voor het maken van die afspraak kunt u bellen met telefoon 06-1310.3637 of 06-5356.6594.

Scroll naar boven