Artist-talk TRACES – Maartje Blans

Wij zijn erg blij met de solo-expositie TRACES van Maartje Blans in kunsthandel Kruis-Weg68. De opening was zeer druk bezocht en het publiek is enthousiast. Reden voor Artvark  om een bijzondere artist-talk bij Kunsthandel Kruis-weg68 te organiseren met de kunstenaar.

Op 27 september zal Maartje met Artvark in gesprek gaan en een toelichting geven op haar werk en werkwijze. De bezoekers kunnen op deze avond natuurlijk al hun vragen aan haar stellen en het werk (nog eens) rustig bekijken. Wij hopen op een mooie avond met boeiende gesprekken, waarbij u van harte uitgenodigd bent.

TRACES geeft een overzicht van het twee- en driedimensionale werk van Maartje. De selectie toont de Aziatische invloed en haar fascinatie voor licht, ruimte en stilte.

Artist-talk

Het werk van Maartje Blans werd eerder tentoongesteld in Museum Flehite, Museum Kranenburgh, in Palazzo Bembo tijdens de Venetië Biënnale 2015, tijdens de wereld EXPO in Shanghai, Art Beijing en Art Taipei en op tal van solo- en groeps-tentoonstellingen in Europa, Azië en Amerika. Haar werk maakt deel uit van collecties van particuliere verzamelaars, musea en galeries wereldwijd.

Artist-talk Traces: donderdag 27 september om 19.30 uur. Rond 20.30 uur sluiten we af met een drankje.

Locatie: Kunsthandel Kruis-Weg68, Kruisweg 68 Haarlem (2 min. vanaf het station).

De tentoonstelling is nog t/m 6 oktober te bezoeken op donderdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.

Scroll naar boven